In de kijker: dieptemassage bij pijn en bewegingsklachten

Massage is altijd al helend. Op een respectvolle manier aangeraakt worden, doet iets met je. Het brengt ontspanning, het neemt stress weg, het geeft je een goed gevoel. Massage is altijd al helend, … maar als je al met pijn en met spanningsklachten zit, dan kan diepe massage wonderen doen!

Dieptemassage werkt helend bij pijn en bewegingsklachten.

Dieptemassage is een vorm van massage waarbij geblokkeerde spieren weer los gemaakt worden. De massage zelf kan wel wat pijn doen. Wie het al mocht ervaren, noemt het ‘van dat zeer dat deugd doet’. De positieve resultaten zijn echter dat spanning en pijn minder worden en na een paar massages vaak zelfs helemaal verdwijnen.

Over welk soort pijn gaat het dan wel, vraag jij je af? Wel, dieptemassage heeft een positieve invloed op elke pijn die ontstaat door overspannen spieren. Dat kan gaan om nek- of rugpijn, pijn in de armen of in de benen, maar ook om spanningshoofdpijn. En zelfs een pijnlijke knie of heup, een frozen shoulder of een pols met carpale tunnel syndroom vinden verlichting bij dieptemassage.

Meer info vind je hier.

Wil jij het eens proberen?
Maak dan een afspraak: 0492/647436 of hilde@gezondheid-wijzer.com.
Kostprijs: 50 euro per uur.

%d bloggers liken dit: