Gezondheidseducatie

Als Consulent Natuurlijke Gezondheid help ik mensen op weg om meer gezonde gewoontes in hun leven in te bouwen. Gezondheid groeit immers door gezonde voeding, voldoende beweging, stressmanagement, een goede nachtrust, af en toe eens stilvallen, je weer verbinden met de natuur, …

Al deze dingen kun je leren én je kunt ze stap voor stap verder in jouw leven integreren.

Alleen …

… je hoort op vandaag zoveel tegenstrijdige berichten over wat nu wel of niet gezond zou zijn. Vandaar mijn keuze om ook gezondheidseducatie aan te bieden. Jawel, ik wil les geven in ‘een nieuwe kijk op gezondheid’. Het is mijn droom om mensen weer te leren zien waar gezondheid eigenlijk om gaat.

Daartoe bied ik twee mogelijkheden:

  • Vorming voor individuen:
    • face to face, en dus in live contact. Wil je op de hoogte gehouden worden van wat komt, abonneer je dan op de GEZONDHEID-WIJZER, waarin ik je niet alleen mijn nieuwste blogs laat meelezen, maar je ook op de hoogte hou van alle vorming die ik geef.
    • via mail, en dus gewoon vanuit jouw zetel. Met de regelmaat van de klok stel ik gegeven vorming ook op deze manier ter beschikking.
  • Vorming voor groepen:
    • Vanaf september 2020 kan ook ingetekend worden op een jaartraject (10 vormingsmomenten, van september tot en met juni). Dit traject is bedoeld om mensen heel praktisch op weg te helpen naar een meer gezonde levensstijl.

Wil jij op de hoogte gehouden worden van wat er reilt en zeilt in de GEZONDHEID-WIJZER? Vul je naam en mailadres in en je krijgt van september tot en met mei zowat tweewekelijks de GEZONDHEID-WIJZER in je mailbox.

%d bloggers liken dit: